POBREŽJE - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 235.5 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1961
adaptirano l. 1984

Nadstropje K+P+1+2+M

Šifra: ID št.490321056

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Pobrežje

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 310.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

235,5 m², samostojna, zgrajena l. 1961, adaptirana l. 1984, 557 m² zemljišča, K+P+1+2+M, komfortna hiša na pobrežju, prodamo. Cena: 310.000,00 EUR


Dodaten opis

Prodamo lepo vzdrževano medetažno stanovanjsko hišo, po podatkih GURS-a skupne površine 235,5 m². Hiša se nahaja na mirni in sončni legi, v naselju stanovanjskih hiš ter je zadnja v vrsti.

Prostori v hiši so smiselno in zelo praktično razporejeni. V sklopu hiše se nahaja garaža, velika in sončna terasa s pogledom na Pohorje ter balkon poleg spalnice, zelenica pa nudi dovolj prostora za druženje s prijatelji ter igro z otroci. Okoli hiše je urejena zelenica z zasaditvijo okrasnega in sadnega drevja ter vrtom.

Opis

Hiša je bila zgrajena l.1961, leta 1980  so bila izvedena obnovitvena dela na strehi in fasadi, leta 1984 so bila vgrajena nova termopan PVC okna z roletami. Razporeditev prostorov  je razgibana in sestavljena iz kleti, pritličja, dveh medetaž ter mansarde. Zemljišče je velikosti 557 m² ter po GURS-u opredeljeno za namensko rabo stanovanjske površine. Celotna parcela je ograjena, delno z kovinsko ograjo, delno z cipresami in ograjo ter nudi potrebno zasebnost.

•     V kleti se nahaja uporabna shramba, pralnica, prostor za počitek ter kompletno opremljena kurilnica z odlagalnimi prostori.

•     V pritličju je velik hodnik s stopniščem ter spalnica za goste in garaža.

•     V prvi medetaži so bivalni prostori – zelo velika dnevna soba z panoramskimi okni,  z izhodom na prostoren balkon, jedilnica ter kuhinja s shrambo. Pohištvo je novejše, s poudarkom na kvalitetni izvedbi ter modnih detajlih. Prav tako se v tej medetaži nahaja prva kopalnica.

•     V drugi medetaži se nahaja prostorna spalnica z izhodom na balkon ter  otroška soba (možnost preureditve v dve sobi) 

•     V mansardnem delu se nahaja še ena velika soba z podestom, druga kopalnica ter velik prostor za garderobo ali ostale pritikline.

Hiša se prodaja z opremo.

Parkiranje je možno v garaži kakor tudi dovozni poti pred hišo, možnost ureditve tudi z zadnje strani hiše.

Ogrevanje je izvedeno s centralno pečjo na kurilno olje, na radiatorjih so termostatski ventili. Za udobje bivanja poleti skrbi vgrajena klima. Urejeni so komunalni priključki: elektrika, vodovod, kanalizacija, plin in CTV z internetom, telefon.

Lokacija in umeščenost hiše v mirni ulici, hkrati pa hiter dostop do centra Maribora in bližnje AC, kvalitetna gradnja in skrbnost pri vzdrževanju hiše in okolice so prednosti, ki vas bodo prepričale. Hišo priporočamo družini, ki zna ceniti udobje in kvaliteto bivanja v urbanem okolju.

Vabimo vas, da nas pokličete za več informacij ter za dogovor za ogled.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 040/710-432 - Dino Jerman
Email: dino.jerman@re-max.si

Vaše povpraševanje