POČEHOVA - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 187.5 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1985
adaptirano l. 2010

Nadstropje Ni podatka

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Počehova

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 299.900,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

187,5 m², samostojna, zgrajena l. 1985, adaptirana l. 2010, 492 m² zemljišča, Urejena družinska hiša na lepi in mirni lokaciji, prodamo. Cena: 299.900,00 EUR


Dodaten opis

Na mirni, od mestnega vrveža nekoliko odmaknjeni lokaciji, prodamo lepo, po naprednejših standardih grajeno hišo, ki vas bo prevzela s svojo urejenostjo in občutkom domačnosti. V krajši ulici na Počehovi, z izredno malo prometa, je na voljo prostorna, topla in svetla hiša, s teraso in dvoriščem, ki ju obkrožajo urejene zelene površine. Hiša je urejena tako znotraj, kot zunaj, kar pomeni, da odpadejo kakršnakoli vlaganja v naslednjih vsaj desetih letih. V dopoldanskem času se boste v objemu sončnih žarkov lahko razvajali na 14 m² velikem balkonu, v popoldanskih urah pa lahko sledite soncu in se prestavite na 48 m² veliko teraso za hišo.

Hiša je etažnosti P + N. V nadstropje se dostopa preko ločenega vhoda do katerega vodi zunanje stopnišče, ali pa iz pritličja preko notranjega stopnišča. V pritlični del hiše se lahko vstopi tudi iz 15 m² velike garaže. Hodnik v pritličju vodi v dnevno sobo, kuhinjo, sobo, wc s tuš kabino, v manjši hodnik, ki vodi do kletnega prostora in shrambe (ozimnica), delavnice, kurilnice in garaže. Iz hodnika ob glavnem vhodu vodi stopnišče v nadstropje. V nadstropju so trenutno urejeni naslednji prostori, velika dnevna soba z izhodom na balkon, jedilnica, kuhinja, 2 spalnici, kabinet z izhodom na večjo teraso, wc, kopalnica, 2 hodnika ter vetrolov. Zložljive stopnice na hodniku vodijo na podstrešje, ki lahko služi kot shramba. 

Obojna vhodna vrata ter okna so v pvc izvedbi, okna so dvoslojna z roletami, na vseh so montirani komarniki. Ogrevanje je na kurilno olje, v obeh etažah je talno gretje in tudi radiatorji, za bolj optimalno ogrevanje se lahko vklopi samo talno gretje ali samo radiatorje, lahko pa oboje. Polega glavnega števca za porabo električne energije je odštevalnik porabe za pritlični del, tako je skupni mesečni strošek porabe možno ločiti na porabljeno v spodnji in zgornji etaži. Obstaja pa tudi možnost priklopa še enega števca za ločeno obračunavanje porabe elektrike v pritličju in nadstropju. Hiša je primerna za skupno bivanje večje družine, lahko pa se vzpostavi tudi dve ločeni gospodinjstvi. 

Na terasi za hišo je voda in elektrika, kar omogoča izvedbo prostočasnih aktivnosti. Na zemljišču okoli hiše je dovolj prostora za kvaliteto bivanja, zadaj je možno urediti vrt, pod nadstrešnico na dvorišču na V strani je prostor z vrtno garnituro, primeren za druženja izven hiše. Poleg parkiranja enega avtomobila v garaži je po eden avto možno pakirati pred garažo in pod nadstrešnico na dvorišču pred glavnim vhodom. 

V bližini hiše se nahajata tako vrtec kot osnovna šola. Sama hiša se nahaja na lahko dostopni lokaciji, ki je pokrita z avtobusnim mestnim prometom, do strogega centra mesta je cca. 3,7 km, do večjega trgovca je cca. 1km, za poti izven mesta, pa je razdalja do priključka na hitro cesto skozi Maribor cca. 2,9 km.

Hiša nudi možnosti za kvalitetno družinsko bivanje v neposredni bližini narave, hkrati pa sta vsa potrebna infrastruktura in center mesta hitro dostopna. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja vezana na hišo in vam na vašo željo organizirali ogled.   


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031 260 081 - Darko Dević
Email: darko.devic@re-max.si

Vaše povpraševanje