POREČ, ROŠINI, BARBIĆI - Prodaja, Stanovanje 5 in večsobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 171 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 5 in večsobno

novogradnja, zgrajena l.: 2024

Nadstropje 1/2

Šifra:

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Poreč

EI: EI: Izračun ni mogoč


Cena: 423.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

171 m², 5 in večsobno, dupleks, novogradnja - zgr. l. 2024, 1/2 nad., Penthouse duplex stanovanje z veliko teraso s pogledom na morje, prodamo. Cena: 423.000,00 EUR


Dodaten opis

Predstavljamo vam dva nadstandardna petsobna penthouse stanovanja z veliko teraso s pogledom na morje, ter se razprostirata na dveh nadstropjih v slikoviti okolici Poreča. Ta razkošna stanovanja se nahajata na prvem in drugem nadstropju štiristanovanjske stavbe, vsaka enota s svojim neodvisnim vhodom in parkirnim mestom. Stanovanji ponujata izjemno udobje in praktičnost bivanja, z neto površino 125,55 m² (bruto 171 m²) in premišljenim tlorisom.

V notranjosti stanovanja vas pričaka prostorna dnevna soba, ki se elegantno povezuje s kuhinjo in jedilnico, ter se odpira na čudovit balkon v velikosti 10,2 m², kjer lahko uživate v svežem zraku in razgledu. Stanovanje v prvem nadstropju prav tako vključuje dve udobni spalnici in kopalnico ter posebej WC prostor. Na drugem nadstropju pa se nahajata še dve spalnici (po želji kupca je mogoče urediti tudi master spalnico z garderobo in kopalnico), dodatna kopalnica in čudovita terasa v velikosti 53,8 m², ki ponuja neprecenljiv pogled na morje.

Stanovanjema pripada uporabna shramba velikosti 6 m² in dve rezervirani parkirni mesti, kar zagotavlja praktičnost in udobje vsakodnevnega življenja.

Vse za popolno udobje je poskrbljeno, saj je stanovanje opremljeno s talnim gretjem na elektriko z nizko napetostjo 12V in inverter klimatsko napravo, ki vam zagotavlja optimalno temperaturo skozi celo leto, ne glede na vremenske razmere. Okna so izdelana iz aluminija z vgrajenimi komarniki in električnimi žaluzijami.

Stanovanja sta oddaljena 4800 metrov od morja in 5200 metrov od centra Poreča. 

Stanovanji predstavljata izjemno priložnost za nov luksuzni dom in obenem odlično investicijsko priložnost. Predviden datum zaključka gradnje je 1. marec 2024. Stanovanji se prodajata na ključ, kar vključuje celovita dela na objektu, tudi urejanje okolice.

Cena stanovanja: 413.000 EUR + DDV. 

Ne zamudite te izredne priložnosti za luksuzno bivanje v okolici Poreča!


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 041 773 966 - Eva Pogorevčnik
Email: eva.pogorevcnik@re-max.si

Vaše povpraševanje