POREČ, ROŠINI, OKOLICA POREČA - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 182 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

novogradnja, zgrajena l.: 2024

Nadstropje P/2

Šifra:

Regija: Istrska

Upravna enota: VSE

Naselje: Poreč

EI: EI: Izračun ni mogoč


Cena: 309.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

182 m², 3-sobno, novogradnja - zgr. l. 2024, 99 m² zemljišča, P/2 nad., Prijetno, mirno naselje v okolici Poreča in Novigrada. Pogled sega do morja, prodamo. Cena: 309.000,00 EUR


Dodaten opis

Na prodaj je luksuzno, nadstandardno trosobno stanovanje v okolici Poreča (Rošini), ki se nahaja v večstanovanjski stavbi, v kateri so le štiri izbrana stanovanja. To razkošno stanovanje se nahaja v pritličju stavbe. S prostorno in odprto zasnovo tlorisa ter velikimi okni je stanovanje napolnjeno s sončno svetlobo, kar ustvarja prijetno atmosfero. Stanovanje je od morja oddaljeno 4800 metrov in od središča mesta Poreča 5200 metrov.

Bruto površina stanovanja znaša 83 m² (77,90 m² bivalne površine) in ima premišljen tloris, ki vključuje prostoren dnevni prostor, ki se povezuje s kuhinjo in jedilnico ter odpira na teraso velikosti 10,2 m². Stanovanje vključuje dve udobni spalnici, WC in kopalnico. Dodatno vrednost tega stanovanja predstavlja zasebno zemljišče s površino 99 m², uporabno shrambo velikosti 6 m² ter dve rezervirani parkirni mesti.

Za popolno udobje je stanovanje opremljeno s talnim gretjem na elektriko (12V) in inverter klimatsko napravo, ki zagotavljata optimalno temperaturo skozi vse letne čase, ne glede na vremenske razmere. Možnost priklopa sončnih celic. Okna bodo izdelana iz aluminija z vgrajenimi komarniki in električnimi žaluzijami.

Ta nepremičnina predstavlja odlično priložnost za novo dom in hkrati za potencialno investicijsko priložnost. Predviden datum zaključka je 1. marec 2024. Stanovanje se prodaja na ključ kar vključuje celovita dela na objektu, vključno z urejanjem okolice.

Cena stanovanja: 309.000 EUR + DDV. 

Ne zamudite te izjemne priložnosti za luksuzno bivanje v srcu Hrvaške Istre!


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 041 773 966 - Eva Pogorevčnik
Email: eva.pogorevcnik@re-max.si

Vaše povpraševanje