PTUJ - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 83.1 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

zgrajeno leta: 1985

Nadstropje 2

Šifra: 490321004-391

Regija: Podravska

Upravna enota: Ptuj

Naselje: Ptuj

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 110.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

83,1 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1985, 2. nad., Pogled z razgledom, Parkirišče, Balkon, Zemljiška knjiga, Okno z razgledom, Centralno ogrevanje za celo mestno četrt, Parket, Klet/shramba, V bližini šole, Dobra logistična povezava, V bližini avtobusne postaje, V bližini parka z igrali, V bližini fitnes centra, V bližini javnega transporta, V bližini trgovskega centra, Na mirni lokaciji, Naselje, Vzhod, Zahod, Kabelski priključek, Elektrika, Ogrevanje, Kanalizacija, Internet, Voda, prodamo. Cena: 110.000,00 EUR


Dodaten opis

Na Ptuju, natančneje na Volkmerjevi cesti, prodamo trisobno stanovanje z balkonom. Stanovanje se nahaja v 2. nadstropju  objekta zgrajenega leta 1985. Na objektu je bila v letu 2009 zamenjana strešna kritina, fasada je izolacijska, stanovanje pa je dodatno izolirano na površinah, ki mejijo na neogrevane prostore. Stavbno pohištvo je leseno, okna 3-slojna z roletami. Parkiranje je možno pred objektom.

Stanovanje je orientirano na V in Z, in sicer: na zahodno stran se razprostira velik bivalni prostor, s kuhinjo, shrambo in jedilnico ter izhodom na balkon, od koder je čudovit pogled na Ptujski grad. Na V-ni strani je otroška soba in spalnica, takoj pri vhodu je širok hodnik z vgradnimi garderobnimi omarami in kopalnica z banjo ter sanitarije. Tlaki so obloženi s parketom in v kopalnici, sanitarijah in hodniku s keramiko.

Površina stanovanja je po izmerah lastnika 83,1 m², od tega je 3 m² lože in 9,1 m² kleti. Ogrevanje je daljinsko, nameščeni so radiatorji s termostatskimi ventili, za ogrevanje sanitarne vode pa je nameščen 100 l električni grelnik vode.

Stanovanje se prodaja delno opremljeno (vgradne omare, kopalnica in sanitarije, ogledalo). V stanovanju je optika.

Lokacija: 100 m do supermarketa Spar, Lidla, Osnovne šole Dr. Ljudevita Pivka, 10 min hoje do strogega centra mesta Ptuj.

Priporočamo, za več informacij nas pokličite ali pišite na e-mail.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/197-779 - Jasmina Sanković
Email: jasmina.sankovic@re-max.si

Vaše povpraševanje