PTUJ - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 258.1 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2012

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321055-112

Regija: Podravska

Upravna enota: Ptuj

Naselje: Ptuj

EI: Ni podatka


Cena: 169.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

258,1 m², samostojna, zgrajena l. 2012, 699 m² zemljišča, stanovanjska hiša nova vas pri ptuju prodamo, prodamo. Cena: 169.000,00 EUR


Dodaten opis

Na mirni lokaciji v naselju Nova vas pri Ptuju prodamo družinsko hišo, zgrajeno leta 2012. Hiša po podatkih GURS meri 258,1 m² neto tlorisne površine, od tega 142,3 m² uporabne površine. Velikost pripadajočega zemljišča je 699 m².

Hiša je zunaj dokončana, znotraj pa so dela izvedena do 4. gradbene faze. Sama faza dokončanja omogoča novemu lastniku, da si hišo uredi po svojih željah.

Hiša ima naslednje etaže: K+P+M.

Razporeditev prostorov:
PRITLIČJE: predprostor, hodnik, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico iz katere je dostop na veliko pokrito teraso, velika kopalnica z WC.

MANSARDA: tri sobe, hodnik, kopalnica z WC.

KLET: garaža za dve osebni vozili, kurilnica, kletna soba

Hiše je klasične opečne gradnje, vgrajeno je leseno stavbno pohištvo z dvoslojnim izolacijskim steklom (Glin Nazarje), izvedena fasada s 15 cm izolacije, na kletnem delu 10 cm izolacije in obloga iz kamna. Instalacije za ogrevanje so pripravljene za talno gretje v pritličju in mansardi, v kleti je predvideno radiatorsko ogrevanje. V hiši so vse napeljave za elektriko in vodo, telekomunikacijski kabel je pripeljan do parcele. Ob hiši je vgrajena lastna biološka čistilna naprava, vendar se sedaj izgrajuje kanalizacijsko omrežje in bo potem potrebna priključitev na to novo omrežje. Na strehi je opečna strešna kritina.

Pred hišo je veliko tlakovano dvorišče, ki je obdano s podpornim zidom, ki je obložen z naravnim kamnom.

Infrastruktura: oddaljenost od centra Ptuja je 4 km, od lokalne ceste do same hiše se izvajajo dela glede nove kanalizacije, ki bo urejena do jeseni in bodo takrat vse dovozne poti tudi na novo asfaltirane.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031/880-120 - Milan Kukovič
Email: milan.kukovic@re-max.si

Vaše povpraševanje