RADENCI - Oddaja, Poslovni prostor Večji poslovni kompleks

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 196.93 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Večji poslovni kompleks

zgrajeno leta: 2020

Nadstropje P/P

Šifra: 490321056-82

Regija: Pomurska

Upravna enota: Gornja Radgona

Naselje: Radenci

EI: B1 (15 - 25 kWh/m2a)


Cena: 9,60 EUR/m2/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

196,93 m², večji poslovni kompleks, trgovski center, zgrajen l. 2020, 3.400 m² zemljišča, P/P, trgovski center radenci - poslovna priložnost, oddamo. Cena: 9,60 EUR/m²/mes


Dodaten opis

TRGOVSKI CENTER RADENCI – poslovna priložnost

Poslovni prostor – trgovinska dejavnost - 196,93m²

V samem središču turističnega kraja Radenci, 5 km oddaljenem od meje z Avstrijo, se nahaja novozgrajen TRGOVSKI CENTER RADENCI. Obsega površino cca 3.400 m². Kompleks je v celoti urejen, razpolaga z velikim številom parkirnih mest in leži na odlični in frekventni  lokaciji z neposrednim dostopom iz glavne ceste G. Radgona – Radenci - M. Sobota. V neposredni bližini se nahaja bivalni ter turistični del Radencev, stanovalcem ter turističnim gostom je trgovski center dosegljiv brez uporabe avtomobila.

V njem je trenutno 5 trgovskih lokalov (1 na razpolago za najem) ter gostinski lokal. V okviru trgovskega centra so zastopane naslednje trgovske znamke:

1)SPAR 2)KIK     3)TEDI    4) NKD      5)CENTER CAFE

Za oddajo je na voljo  poslovni prostor namenjen za trgovinsko dejavnost v velikosti  196,93 m², ki se nahaja v pritličju poslovne zgradbe najvišje kakovosti, zgrajene leta 2020 (trenutno Hiša daril).

Iščemo dolgoročne najemnike, pričakujemo podjetje, ki bo ocenilo, da mu navedena lokacija pomeni potencial za dodaten razvoj in rast na trgu, ter že ima izkušnje z razvojem lastnih trgovskih enot.

Izvedba in prevzem trgovskega prostora

Prostori so zaključeni  ter v kompletu pripravljeni za poslovanje. Možnost prevzema lokala takoj po podpisu najemne pogodbe.

Najemnina

Najemnina znaša 9,60€/m²/mesec. Izrecno bo dogovorjeno ohranjanje vrednosti najemnine. Kot osnovo bo vzet Indeks maloprodajnih cen 2020=100,ki ga objavlja avstrijski statistični urad ali drug indeks, ki ga nadomesti.

Stroški
Stroški upravljanja, vzdrževanja in obratovanja - 1,60 €/m², mesečna akontacija skupnih obratovalnih stroškov ( poračun se opravi 1x letno).

Najemnik nosi strošek NUSZ  in sklene direktno pogodbe z dobavitelji za elektriko, telekom,… Upravnik skrbi za objekt 24/7 in je vedno dosegljiv.

Najemnik prevzame v plačilo del dodatnih storitev, kar vključuje naslednja dejanja nepremičninske družbe: izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva, skladno s cenikom, navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe tako, da najemnik pri oglaševani najemnini in trajanju najema plača nepremičninski družbi.

Za uspeh moraš imeti srečo, da se ti ponudi priložnost, in pamet, da jo znaš izkoristiti. 

Pokličite nas !


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/710-432 - Dino Jerman
Email: dino.jerman@re-max.si

Vaše povpraševanje