RADIZEL - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 300.1 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2023

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321004-486

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Radizel

EI: Ni podatka


Cena: 589.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

300,1 m², samostojna, zgrajena l. 2023, 658 m² zemljišča, Moderna vila s panoramskim razgledom, prodamo. Cena: 589.000,00 EUR


Dodaten opis

Na voljo je izjemna priložnost za nakup novogradnje - stanovanjskega objekta, ki se nahaja v Občini Hoče-Slivnica, natančneje v naselju Radizel. Objekt je bil zgrajen v letu 2023.

Stanovanjski kompleks ponuja možnost enostanovanjske ali dvostanovanjske rabe, saj je v pritličju predvideno 2-sobno stanovanje, v nadstropjih pa 3-sobna stanovanja. Razporeditev prostorov je natančno opisana in prikazana na tlorisih.

Skupna površina objekta, po podatkih GURS-a, znaša 300,10 m², vključno s tehničnim prostorom, balkonom in garažo. Ob objektu je velika terasa, ki omogoča prijetno bivanje na prostem.

Objekt je opremljen z najnovejšo tehnologijo in materiali višjega cenovnega razreda, vključno s PVC okni s 3-slojnim termopan steklom in Alu žaluzijami na električni pogon, vhodna vrata Alu – masivna - protivlomna, vse notranje in zunanje inštalacije nameščene. Talne obloge vključujejo keramiko in parket. Ogrevanje je centralno, s talnim ogrevanjem in toplotno črpalko, dodatno pa je na voljo tudi klimatska naprava Daikin za optimalno udobje.

Nepremičnina je arhitekturno in funkcionalno premišljeno zasnovana ter pripravljena za takojšnjo vselitev. Zemljišče, ki meri 658 m², je v celoti stavbno zemljišče in je lepo urejeno z vrtnim okrasjem ter namakalnim sistemom.

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za nakup in izkoristite tudi možnost ugodnega financiranja.

Za več informacij ali za ogled objekta nas prosim kontaktirajte.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 040/197-779 - Jasmina Sanković
Email: jasmina.sankovic@re-max.si

Vaše povpraševanje