RAZVANJE, TRŽAŠKA CESTA - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 99.1 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

zgrajeno leta: 1995
adaptirano l. 2006

Nadstropje 1/1

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Razvanje

EI: B2 (25 - 35 kWh/m2a)


Cena: 8,00 EUR/m2/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

99,1 m², pisarna, zgrajena l. 1995, adaptirana l. 2006, 1/1 nad., Oddaja popolnoma opremljene pisarne v poslovno-trgovinskem objektu na Tržaški cesti v Mariboru, oddamo. Cena: 8,00 EUR/m²/mes


Dodaten opis

 Ponujamo priložnost za najem opremljene pisarne v poslovno-trgovinskem centru na Tržaški cesti v Mariboru. Ta prostor je idealen za podjetja, ki iščejo dobro logistično povezavo in že uveljavljen prostor za poslovanje.

Lastnosti pisarne:

Pisarna se nahaja v prvem nadstropju poslovno-trgovinskega centra na Tržaški cesti, kar zagotavlja odlično vidnost in dostopnost. Po GURSu prostor meri 99,1 m². Objekt je bil prenovljen leta 2006. Ogrevanje pisarne je zagotovljeno z zemeljskim plinom, električna energija se uporablja za hlajenje in prezračevanje v skupnih klimatiziranih prostorih.

Pisarna se oddaja z vso potrebno opremo, kar vključuje pisalne mize, stole, omare in več, kar olajša hitro selitev in prihrani čas ter stroške.

Stroški najemnika: 

Mesečna najemnina za najem poslovnih prostorov in operativni stroški po porabi ter NUSZ po odločbi. Pred vselitvijo najemnik plača: varščino v višini dveh najemnin in prvo mesečno najemnino; najemodajalec soglaša, da najemnik prevzame del stroškov pravne izpeljave v višini ene mesečne najemnine + DDV.

Za ogled prostora in dodatne informacije nas kontaktirajte in se vidimo.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 041 773 966 - Eva Pogorevčnik
Email: eva.pogorevcnik@re-max.si

Vaše povpraševanje