RUŠE - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 317.9 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2002
adaptirano l. 2023

Nadstropje Ni podatka

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Ruše

Naselje: Ruše

EI: EI ni potrebna (31. člen ZURE)


Cena: 249.900,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

317,9 m², samostojna, zgrajena l. 2002, adaptirana l. 2023, 1.139 m² zemljišča, Hiša na sončni lokaciji z razgledom, prodamo. Cena: 249.900,00 EUR


Dodaten opis

Na prodaj je urejena in obnovljena hiša na vinski poti s pogledom na Ruše in na Pohorje, ki je dovolj prostorna za bivanje dveh družin. Idealna za sobivanje starejše in mlajše generacije, saj imata obe zgornji etaži ločena vhoda, odtoke in priključke za kuhinjo ter kopalnici z wc-jem. Prodaja se skupaj z osončeno parcelo z vinogradom in manjšim vikendom. Hiša v 3 etažah, P + N + M, z ločenima vhodoma v pritlični del ter v nadstropji, po Gurs evidenci obsega 317,9 m² neto tlorisne površine, od tega je 167,2 m² bivalnih površin v nadstropju in mansardi ter 84,3 m² v pritličju (skupaj 251,5 m²).

Hiša je na novo priključena na mestni vodovod in kanalizacijo (pred dobrimi 3 leti), od inštalacij je še električni priključek (3 fazen tok) in internet.

Dovoz pred hišo je na novo asfaltiran, nova ograja, levo od obeh vhodov je garaža velikosti 16,5 m² (Gurs evidence). 

Pritlični del, ki je delno podkleten, sestavljajo večji bivalni prostor, šank, wc, kuhinja (in še en prostor s priključki  za drugo kuhinjo), kotlovnica ter 2 shrambi. Iz pritličja se lahko vstopa v garažo in do stopnišča, ki vodi v nadstropji. Pritlični del je urejen v stilu vinske kleti, na tleh je keramika. Skozi prostoren bivalni del se vstopa na pokrito teraso, ki preide v urejeno zelenico, preko katere se za ograjo odpre parcela z manjšim vikendom. Dodatno udobje počitka na svežem zraku omogočata vrtna garnitura ter kamin, ob katerem se nahaja tudi tuš. Iz pokrite terase se po stopnicah vzpnemo na vrt na desni strani ter levo na prostorno teraso, ki v vročih poletnih dneh nudi osvežitev v svojem senčnem zavetju. Na njo lahko vstopate tudi iz nadstropja. Terasa se iz te SZ strani hiše nadaljuje na sprednjo SV stran, kjer se zopet razširi v prostoren in ograjen zunanji prostor na katerem se lahko sproščate ob pogledu na zeleno naravo.

Nadstropje sestavljajo spalnica, soba, 2 odprta prostora, kopalnica z wc-jem ter povezovalni hodnik z izhodom na teraso. V bivanjskih prostorih je nov parket, na hodniku in v kopalnici pa nova keramika. Vsi prostori so sveže prebeljeni, notranja vrata so nova. Preko velikih in številnih oken z žaluzijami v prostore prehaja veliko dnevne svetlobe, ki ugodno vpliva na razpoloženje in počutje ter tako povečuje kvaliteto bivanja.

Mansarda, prav tako zelo svetla, očara s svojim velikim dnevnim prostorom in galerijo. Na galeriji se lahko uredi miren kotiček za počitek ali pa svetel in zračen delovni prostor. Vaše udobje se lahko nadaljuje v novi kopalnici z okroglo banjo in talnim gretjem. Dnevna soba na eni strani preide v ločen in odprt prostor, na drugi strani pa ima izhod na balkon s čudovitim razgledom na naravo in na kraj Ruše. Na balkonu je nova ograja in keramika, v notranjosti pa so tla obložena z novim laminatom in keramiko.  Tudi tu so prostori sveže prebeljeni z novimi notranjimi vrati.

Streha je pokrita z opečnato kritino, na fasadi je 10 cm izolacija. Okna so po večini bela, dvoslojna, z žaluzijami. 

Ogrevanje je na pelete, v kotlovnici pa je tudi peč za ogrevanja na drva in kurilno olje. 

Do centra Ruš, kjer je vsa potrebna infrastruktura, je cca. 900 m. Do Maribora približno 15 minut (cca. 11,5 km). 

Pogoj prodajalca je, da kupec plača izpeljavo pravnega posla v višini 300€ + ddv.

Ne zamudite priložnosti, za nakup hiše na mirni, zeleni lokaciji, ki nudi hiter dostop do mesta in vse potrebne infrastrukture. Hiša je lahko hitro vseljiva. Mi smo tu, da vas varno in brezskrbno popeljemo do vašega cilja. Lepo vabljeni, da vas opremimo z vsemi potrebnimi informacijami za lažjo in pravo odločitev.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031 260 081 - Darko Dević
Email: darko.devic@re-max.si

Vaše povpraševanje