SLIVNIŠKO POHORJE - Prodaja, Počitniški objekt Apartma

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 667 m2

Vrsta: Počitniški objekt

Tip: Apartma

zgrajeno leta: 2020

Nadstropje K+P+M/K+P+M

Šifra: 490321062-136

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Slivniško Pohorje

EI: EI: Izračun ni mogoč


Cena: cca 165.000,00 EUR   170.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

667 m², apartma, zgrajen l. 2020, 145 m² zemljišča, K+P+M/K+P+M, Nedokončana počitniška hiša na Slivniškem Pohorju, prodamo. Cena: cca 165.000,00 EUR


Dodaten opis

Posredujemo pri prodaji nedokončanega počitniškega objekta, ki je bil prvotno načrtovan kot mini hotel ali luksuzni dom.

LOKACIJA: Objekt se odhaja 200 metrov od Framskega slapa - Slapa Skalca, 7 metrov stran teče gorski potok, 2 kilometra do prvega  smučišča. Lociran je  ob  glavni regionalni cesti pri odseku za Areh in je  40 metrov oddaljen od  avtobusne postaje.

KVADRATURE: Površina parcel je 371 m² in 296 m², skupaj 667 m² zemljišča namenske rabe površine počitniških hiš. Dostop je urejen po cesti v občinski lasti.

Površina hiše je 145 m². Stanovanjski del obsega 95 m².

RAZPOREDITEV: Objekt je zasnovan v treh etažah. V pritličju je dnevna soba, dva pomožna prostora in klet. Hiša ima 5  sob- 1 v pritličju,  2 v 1. nadstropju in 2 v 2. nadstropju. Vsaka etaža ima tuš in wc. V tretjem nadstropju so samo predelne stene ter pripravljeni priključki za vodovod in elektriko. 

NAČIN GRADNJE: Prvo nadstropje je grajeno iz betonskih zidakov, zgornji etaži sta iz lesa- lepljen bor. Prva plošča je iz betona, druga in tretja plošča sta leseni. Izolacija: 20 cm debel les in 10 cm izolacije iz steklene volne.

Streha: Creaton. Žlebovi: rjava pocinkana pločevina,. Stavbno pohištvo je leseno.

INFRASTUKTURA: vodovod je priklopljen, elektrika je priklopljena do glavne elektro omarice, ki je ob objektu. Pripravljena je mala čistilna naprava. Možen je priklop na internet,

OGREVANJE: Predvidena je toplotna črpalka s talnim gretjem.

TALNE OBLOGE: vinil

DOKUMENTACIJA: gradbeno dovoljenje je bilo izdano aprila 2017. Objekt še ni vpisan v kataster stavb. Uporabno dovoljenje še ni bilo izdano, ker objekt še ni dokončan.

NAMIG POSREDNIKA: Nakup objekta  je odlična naložba za lastne bivalne oziroma počitniške  potrebe ali kot investicija za oddajanje turistom, saj sezona na Pohorju traja celo leto. Destinacija Pohorje je zaradi razvoja lokalnega in individualnega  turizma, raznovrstnih možnosti športa, rekreacije, wellnesa, kulinarike vedno bolj zanimiva.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031/232-348 - Melita Bojič
Email: melita.bojic@re-max.si

Vaše povpraševanje