SLOVENSKA BISTRICA - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 166 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1978
adaptirano l. 2002

Nadstropje Ni podatka

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Slovenska Bistrica

Naselje: Slovenska Bistrica

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 240.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

166 m², samostojna, zgrajena l. 1978, adaptirana l. 2002, 600 m² zemljišča, Dvostanovanjska atraktivna hiša, prodamo. Cena: 240.000,00 EUR


Dodaten opis

Posredujem pri prodaji dvostanovanjske hiše v Slovenski Bistrici v mirnem, zelenem, naselju enodružinskih hiš, ki se lahko brez vlaganj spremeni v apartmajsko hišo. Vsa potrebna infrastruktura je v bližini. Po podatkih Gursa ima hiša 166 m², etažnosti K + P + N + M. 

Hiša ima štiri ločene vhode, kar omogoča novim lastnikom preureditev hiše bivalni in apartmajski del. S ceste so vidni trije vhodi v hišo, v ozadju hiše, kjer se prične nadstrešek je še vhod v večnamenski utility prostor (pralnica, sušilnica, telovadnica) in najprej v dva kletna prostora: shrambo in kurilnico. 

V pritličju se nahaja sedanji poslovni prostor, ki ima samostojen vhod viden iz cestne strani. Zajema dva prostora, vmes ju loči predprostor. Prostor je možno urediti tudi v majhen apartma, saj je v prostoru že priročna kuhinja. 

Osrednja etaža v visokem pritličju hiše zajema 3 sobno stanovanje, do katerega se povzpnemo po zunanjih stopnicah. Zajema dve spalnici, kopalnico in posebej wc. Kuhinja, jedilnica  in dnevni prostor  so v enem prostoru z izhodom na majhen balkon in dostopom do zagrajenega prostora za posedanje na vrtu. 

Do stanovanje v mansardi ima samostojen vhod, do katerega vodijo stopnice zunaj hiše. Kopalnica in wc sta ločena, poleg glavne spalnice je še majhna mansardna otroška sobica, kuhinja, jedilnica in dnevna soba so v enem prostoru. 

Centralno ogrevanje je v hiši  na olje ali plin, v prehodnih mesecih je možno dogrevanje s kaminom v stanovanju v visokem pritličju. 

Parkiranje pod nadstrešnico in pred hišo je omogočeno za 3 do 4 avtomobile. 

Na vrtu je še vrtna lopa in pokrit prostor za kamniti žar. 

Za hišo je izdelana tudi energetska izkaznica.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031 260 081 - Darko Dević
Email: darko.devic@re-max.si

Vaše povpraševanje