SPODNJE HOČE - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 115 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 1962

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321004-394

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Spodnje Hoče

EI: Ni podatka


Cena: 92.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

115 m², samostojna, zgrajena l. 1962, 643 m² zemljišča, Garaža, Vrt, Zidana z opeko, Zemljiška knjiga, Ogrevanje na trdo gorivo, V bližini šole, Dobra logistična povezava, V bližini avtobusne postaje, V bližini avtoceste, V bližini javnega transporta, V bližini želežniške postaje, V bližini trgovskega centra, Naselje, Kabelski priključek, Elektrika, Kanalizacija, Internet, Voda, prodamo. Cena: 92.000,00 EUR


Dodaten opis

V centru Hoč prodamo samostojno stanovanjsko hišo zgrajeno v letu 1962 s pripadajočim zemljišče v velikosti 643 m². Objekt meri po podatkih GURS 115 m² in je grajen K+VP+M, ob objektu je še garaža za en avtomobil. Za hišo se nahaja lepa sončna zelenica - z možnostjo zelenjavnega vrta in z nasajenim sadnim drevjem.

OBJEKT je zidan z opeko, strešna kritina je opečna, zamenjana nekje v letu 2010, fasada je klasična, okna so lesena, pred par leti obnovljena kopalnica, ogrevanje je urejeno na trdo gorivo.

RAZPOREDITEV PO ETAŽAH:

- KLET - kurilnica in shramba;

- VISOKO PRITLIČJE - predsoba, kopalnica s tušem, kuhinja z jedilnico, dnevna soba, spalnica.

- NADSTROPJE - skupni prostor, dve sobi in izhod na pokrito teraso. 

Aktivni vsi potrebni priključki gospodarske javne infrastrukture: vodovod, elektrika, kanalizacija, telefon / internet. Priklop na mestni plin je pripeljan do sosednje hiše, tako si lahko kupec po želji uredi priklop in ogrevanje. 

LOKACIJA: nepremičnina je locirana v centru Hoč od koder do AC priključka 2 km, do Maribora 7 km, do Ljubljane 130 km, do meje s sosednjo Avstrijo 20 km, s Hrvaško 45 km. V Hočah se nahaja trgovina, pošta, občina, osnovna šola, vrtec, slaščičarna, restavracija, športna dvorana, igrišče za tenis,...

Priporočamo vsem, ki si želijo mirne, zelene okolice z hitrim dostopom do mesta, AC priključka, trgovine, pošte,...


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/197-779 - Jasmina Sanković
Email: jasmina.sankovic@re-max.si

Vaše povpraševanje