SPODNJE RADVANJE, ULICA ARNOLDA TOVORNIKA - Prodaja, Stanovanje 2,5-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 60.3 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 2,5-sobno

zgrajeno leta: 1980
adaptirano l. 2017

Nadstropje 3/3

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Spodnje Radvanje

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 139.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

60,3 m², 2,5-sobno, zgrajeno l. 1980, adaptirano l. 2017, 3/3 nad., Prostorno, svetlo 2,5 sobno stanovanje na Tabor 1. V naselju, čez cesto od osnovne šole, v bližini teniških igrišč. Pogled na Pohorje, prodamo. Cena: 139.000,00 EUR


Dodaten opis

SPODNJE RADVANJE, V NEPOSREDNI BLIŽINI ŠOLE IN VRTCA

V samem srcu Spodnjega Radvanja, v harmoniji med mestnim vrvežem in naravnim mirom, se nahaja zelo prostorno in svetlo 2,5-sobno stanovanje z balkonom, v tretjem nadstropju, kar prinaša številne prednosti, med katerimi izstopa osupljiv razgled. Biti na najvišjem nadstropju je prednost, saj vam zagotavlja popoln mir.

LOKACIJA: 

Lokacija tega stanovanja je še posebej privlačna za mlade družine, saj se nahaja v neposredni bližini osnovne šole in vrtca. Pot do šole je varna, saj ne zahteva prečkanja ceste, kar staršem zagotavlja brezskrbnost in otrokom omogoča brezskrbno pot do izobraževalnih ustanov. Spodnje Radvanje je priljubljeno družinsko naselje, ki nudi obilo priložnosti za aktivnosti na prostem. Obdano je z bujno naravo Pohorja in čarobnim Betnavskim parkom, ki vabita k sprehodom, rekreaciji in povezovanju z naravo.

STANOVANJE:

Stanovanje po podatkih GURS-a meri 60,3 kvadratnih metrov, kjer vas čaka 54,9 kvadratnih metrov udobnega bivalnega prostora, 3 kvadratnih metrov prostornega sončnega balkona, ter 2,4 kvadratnih metrov kleti. 

Lastniki so v celoti preuredili notranjost stanovanja in stavbno pohištvo leta 2017, zato je stanovanje videti moderno in funkcionalno. Okna so bila zamenjana leta 2017 in so dvoslojna, imajo komarnik in notranje žaluzije, ki zagotavljajo zasebnost in udobje. Vhodna vrata so protivlomna, znamke Val. Za ogrevanje stanovanja in toplo vodo je poskrbljeno preko daljinskega ogrevanja. Električna omarica je bila zamenjana. V stanovanju, v dnevni sobi je nameščena klima Daikin (3,5 kW). Za internetne storitve je poskrbljeno preko optičnih kablov.

Stanovanje se prodaja delno opremljeno. Parkiranje je mogoče na zunanjih parkiriščih, od oktobra pa bo mogoče tudi parkiranje v garaži, kjer stanovanje dobi svoje parkirno mesto.

Stanovanjski blok je bil deležen obnove fasade leta 2012, streha pa je bila obnovljena leta 2007, kar zagotavljaja zanesljivo zaščito pred vremenskimi vplivi in dobro izolacijo pred energetskimi izgubami. Dodatno za to poskrbijo tudi okna, ki so kakovostna PVC okna z dvoslojno zasteklitvijo. Stanovanjski blok nima dvigala.

RAZPOREDITEV: 

• hodnik, ki vodi v 

• svetlo jedilnico z veliko dnevno sobo, 

• ter nova kuhinja, 

• kopalnica s kadjo, 

• prostorna spalnica z velikim oknom na vzhod.

Stanovanje kliče po novih lastnikih, ki si bodo tukaj ustvarili nov dom. Srčno vabljeni na ogled. Pokličite za več informacij in ogled. 


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 041 773 966 - Eva Pogorevčnik
Email: eva.pogorevcnik@re-max.si

Vaše povpraševanje