SPODNJE RADVANJE - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 271 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2008

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321055-74

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Spodnje Radvanje

EI: Ni podatka


Cena: 285.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

271 m², samostojna, zgrajena l. 2008, 402 m² zemljišča, Hiša z mansardo, Lokacija, Dostop za invalidski voziček, Garaža za dva avtomobila, Izolirana, Dovoljeno parkiranje, Zidana z opeko, Zemljiška knjiga, Varnostni sistem, V bližini šole, Dobra logistična povezava, V bližini avtobusne postaje, V bližini parka z igrali, V bližini javnega transporta, V bližini trgovskega centra, Na mirni lokaciji, Naselje, Vzhod, Sever, Jug, Zahod, Klima, Kabelski priključek, Elektrika, Ogrevanje, Kanalizacija, Internet, Voda, Čistilna naprava, prodamo. Cena: 285.000,00 EUR


Dodaten opis

Na mirni lokaciji V Spodnjem Radvanju prodamo stanovanjsko hišo, zgrajeno leta 2008. Hiša po podatkih GURS meri 170 m², kar predstavlja pritlično etažo, vendar je izdelana tudi mansarda, kar poveča celotno površino nepremičnine na 271 m². Objekt stoji na  parceli v velikosti 402 m². Hiša je zasnovana kot atrijski objekt z mansardo.

Hiša ima naslednje etaže: P+M

Glede na to, da se objekt trenutno uporablja za poslovno dejavnost, so tako v pritličju kot v mansardi sanitarije, ostali odprti prostor omogoča praktično poljubno razporeditev prostorov za namen stanovanja. Lahko pa se pritlični del stavbe ohrani za opravljanje kakršnekoli mirne dejavnosti (razni saloni, projektantski biro, računalniške storitve in podobno), v mansardi pa se uredi prostorno svetlo stanovanje.

Okna na objektu so PVC z dvoslojnim izolacijskim steklom. Vhodna vrata so protivlomna. Talne obloge v pritličju industrijski linolej, v  mansardi laminat, keramika v sanitarijah. Strešna kritina opeka  Tondach, izolacijska fasada Demit debelina 12 cm.

Ogrevanje: centralna radiatorska kurjava-električna peč. Stroški ogrevanja so 1.300 € letno. Stavba je v celoti klimatizirana. 

Infrastruktura: v krogu 500 m se nahajajo trgovine, vrtec, šola, banke, pošta, lekarna, trgovski center, avtobusna postaja.

Nepremičnina je vpisana v zemljiško knjigo. 


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031/880-120 - Milan Kukovič
Email: milan.kukovic@re-max.si

Vaše povpraševanje