STUDENCI - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 607.4 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2007

Nadstropje K+P+1

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Studenci

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 1.350.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

607,4 m², samostojna, zgrajena l. 2007, 2.109 m² zemljišča, K+P+1, Nadstandardna vila na Studencih, prodamo. Cena: 1.350.000,00 EUR


Dodaten opis

Predstavljamo vam edistveno priložnost za nakup nepremičnine, ki je odraz koncepta odprtega prostora z zastekljenim atrijem. Razkošna vila na Studencih v Mariboru je presežek arhitekture, zgrajena po indvidualnih željah in potrebah naročnika ter zasnovana/projektirana s strani priznanega arhitekta Iva Goropevška. 

Vila je resnično osupljiva. Z notranjimi prostori, ki se prelivajo v zunanji svet, boste vsak dan uživali v naravni lepoti in čudovitem pogledu na Pohorje. Z velikimi steklenimi površinami in igro svetlobe, se boste počutili, kot da ste v naravi, medtem ko boste v objemu vašega udobnega doma. Prav tako boste očarani nad notranjim anfiteatrom (zimskim vrtom), ki vam bo zagotovil popolno zasebnost in občutek veličine same vile. Prav tako je poskrbljeno za druženje s prijatelji, saj je v kletnih prostorih vinska klet (trenutno v nastajanju), kjer boste lahko uživali v vinu lokalnih proizvajalcev. 

S skupno neto površino 600 m² (uporabna površina 518 m², povzeto po GURS) in velikim zemljiščem, ki meri 2.109 m², ima ta vila vse, kar potrebujete za kvalitetno življenje v mestu. Poleg tega se nahaja v eni izmed najbolj zaželenih sosesk v Mariboru, kjer lahko uživate v miru, zasebnosti in udobju vašega lastnega doma. Bližina reke Drave pa omogoča aktivno preživljanje prostega časa kot so daljši sprehodi, kolesarjenje ali vožnjo s čolnom (kajakom).

Vila je primerna za ljudi, ki želijo kombinirati zasebno in poslovno življenje na isti lokaciji, saj objekt omogoča opravljanje različnih mirnih dejavnosti (zdravstvena dejavnost, tiskarska dejavost, atelje, arhitekturni biro, itd.). Objekt je tudi energetsko samozadosten (toplotna črpalka, sončna elektrarna - investicija v teku), kar pomeni, da so stroški vzdrževanja zelo nizki. V zadnjih treh letih je bilo postorjenih več vzdrževalno investicijskih del (geosonde za ogrevanje, stekleni nadstreški, obnova lesenega podesta, sanacija ravne strehe, ureditev senčenja v glavni avli, sanacija terase, nova sodobna pergola, ureditev okolja z ograjo, obnova elektroinstalacij).

Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik te unikatne nepremičnine, ki vas bo navdušila prav na vsakem koraku. Pridružite se nam na ogledu.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 068 164 527 - Martin Kandrič
Email: martin.kandric@re-max.si

Vaše povpraševanje