TABOR - Oddaja, Poslovni prostor Pisarna

Posredovanje: Oddaja

Velikost: 185.1 m2

Vrsta: Poslovni prostor

Tip: Pisarna

zgrajeno leta: 1980
adaptirano l. 2022

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321055-119

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Tabor

EI: Ni podatka


Cena: 12,00 EUR/m2/mesec
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

185,1 m², pisarna, zgrajena l. 1980, adaptirana l. 2022, poslovni prostor maribor-tabor oddamo, oddamo. Cena: 12,00 EUR/m²/mes


Dodaten opis

V  Mariboru na Taboru oddamo popolnoma obnovljen poslovni prostor–pisarne v velikosti  185,1 m². Poslovni prostor se nahaja v pritličju stavbe in gleda na glavno cesto. Parkiranje je mogoče na parkirišču za stavbo, ki je varovano z dvižno rampo. Na razpolago so tri parkirna mesta. Cena najema je 12 €/m² +stroški.

Poslovni prostor je bil v začetku leta 2022 popolnoma obnovljen. Izvedena so bila naslednja dela:  slikopleskarska dela, vsa elektro in vodovodna inštalacija, vgrajeni novi ventilacijski konvektorji za gretje oz. hlajenje prostorov, vgrajen  je tudi rekuperator zraka (z dodatno močjo izvleka slabega zraka iz čajne kuhinje), na novo vgrajeno  vso stavbno pohištvo iz aluminija s troslojnim izolacijskim steklom ( zunanja stekla so refleksna in preprečujejo pogled v notranjost), vgrajen nov spuščeni strop z vgradnimi lučmi, nova čajna kuhinja z vsemi aparati (tudi pomivalni stro),  nova vhodna vrata, talna obloga keramika. Nova in praktično nerabljena je tudi vsa pisarniška oprema. Prostori so pod videonadzorom in varovani z alarmnim sistemom.

Sanitarije so dvojne in sicer za ženske in moške. Zraven pisarn sta še dva manjša prostora, ki se lahko uporabita ali za arhiv ali za priročno skladišče.

Ogrevanje in hlajenje je z ventilacijskimi konvektorji, v eni pisarni je tudi klimatska naprava.

Najemnik prevzame v plačilo del stroška izpeljave pravnega posla, kar vključuje naslednja dejanja posrednika: sodelovanje pri sestavi najemne pogodbe, izvedbo primopredaje nepremičnine in sestavo zapisnika, sodelovanje pri prepisu naročnin, pripravo in hrambo slikovnega gradiva skladno s cenikom navedenim v splošnih pogojih poslovanja nepremičninske družbe, t.j. najemnik pri oglaševani nepremičnini plača  2.220 €+22% DDV.

POSLOVNI POROSTRO JE KOT NOV IN ŠE NI BIL V UPORABI PO IZVRŠENI PRENOVI.

Poslovni prostor je primeren za mirno dejavnost - raznovrstne storitve.

Na razpolago je takoj.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 031/880-120 - Milan Kukovič
Email: milan.kukovic@re-max.si

Vaše povpraševanje