TABOR - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 128.9 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2023

Nadstropje Ni podatka

Šifra: 490321055-134

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Tabor

EI: Ni podatka


Cena: 330.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

128,9 m², samostojna, zgrajena l. 2023, 351 m² zemljišča, moderna hiša blizu centra prodamo, prodamo. Cena: 330.000,00 EUR


Dodaten opis

Na mirni lokaciji, pet minut vožnje do centra mesta v MČ Tabor v slepi ulici prodamo novo  nizkoenergijsko pasivno družinsko hišo zgrajeno do 4. gradbene faze. Hiša je zgrajena na parceli v velikosti 351 m² in ima  128,9 m² bruto površine od tega 119, 5 m² uporabne površine in 6 m² terase. Hišo odlikuje moderna zasnova in arhitektura (odprt tloris, visoki stropi, velike steklene površine).

Narejena je iz vrhunskih materialov (proizvajalec Stelahaus), prostori so svetli in zračni in že pri vstopu v hišo se odpre pogled na  vzhod in jug zaradi visokih oken, ki omogočajo celodnevno svetlobo. Iz predprostora vodi odprt hodnik proti kuhinji in dnevni sobi s pogledom na Pohorje. Iz dnevne sobe vodijo velika drsna vrata na pokrito teraso in atrij. V pritličju so še sanitarije in tehnični prostor ( priklopi za pralni in  sušilni stroj, pripravljen priklop za notranjo enoto toplotne črpalke in za priklop centralnega prezračevanja).

Do zgornje etaže vodijo stopnice z 8 m visokim stropom, kjer je garderobna soba in spalnica s tušem in umivalnikom (inštalacije pripravljene). V zgornji etaži sta še dve otroški sobi in glavna kopalnica. Stropi v sobah so visoki 4,5 m.

Hiša je montažne gradnje, na strehi je kritina Terran Zenit v antracit barvi, v celotni hiši je talno gretje. Vgrajena so PVC  okna na zunanji strani v antracit barvi, na notranji strani bela, s  tri slojnim izolacijskim steklom in žaluzijami v antracit barvi na elektromotorni pogon. Zunanji zid debeline 43 cm, uporabljene Fermacell plošče, vsekakor nizkoenergijska hiša grajena v pasivnem standardu.

Hiša je primerna za družine z otroki, zemljišče omogoča ureditev manjšega vrta in postavitev nadstreška za dva osebna avtomobila.

Cena vključuje 9,5 % DDV.

Za več informacij in termin ogleda me prosim pokličite.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 031/880-120 - Milan Kukovič
Email: milan.kukovic@re-max.si

Vaše povpraševanje