TABOR - Prodaja, Stanovanje 4-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 83.1 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 4-sobno

zgrajeno leta: 1970

Nadstropje 2/8

Šifra:

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Tabor

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 218.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

83,1 m², 4-sobno, zgrajeno l. 1970, 2/8 nad., Večje stanovanje (4s) na Plečnikovi - bližina UKC, prodamo. Cena: 218.000,00 EUR


Dodaten opis

Ekskluzivno posredujemo pri prodaji 3,5 oziroma 4 - sobnega stanovanja v 2. nadstropju (z obnovljenim dvigalom) večstanovanjske stavbe na iskani lokaciji na območju mestne četrti Tabor (Plečnikova ulica - neposredna bližina UKC MB in Druge gimnazije ter ZD - podružnica Magdalena) z balkonom (dodatno razširjen v dnevni prostor) in kletjo. Lega stanovanja SZ - JZ. Stanovanje je bilo v večji meri obnovljeno in na novo opremljeno v začetku leta 2020.

Stanovanje ima funkcionalen tloris (odprt tloris - ločen dnevni in spalni del - 3x spalnica) in ne potrebuje dodatnih vlaganj. Parkiranje je omogočeno pred blokom za zapornico (parkiranje ni zagotovljeno, vendar je načeloma vedno na voljo parkirno mesto - 2x "pilot").

Po izmerah GURS-a je neto poršina 84,40 m², od tega uporabne površine 79,5 m² in kletni boks 3,6 m². Gre za vzdrževan in urejen objekt (obnovljena fasada v letu 2016 - 15 cm izolacije), ki se nahaja v bližini vse potrebne infrastrukture ( UKC Maribor, Magdalenski park, zdravstveni dom Magdalena, osnovna šola, vrtec, trgovina, avtobusna, staro mestno jedro).

Stanovanje obsega kuhinjo s šankom (nova kuhinja z leta 2020 - znamke Nobilia z Bosh aparati) in jedilnico, dnevno sobo (znamka Alples 2020) z delovnim kotičkom, spalnica (znamka Alpes 2020), otroško sobo (2x) in kopalnica (ločen wc) ter predsoba/hodnik. V kuhiji in hodniku je vinil, v kopalnici so ploščice, v dnevni sobi ter ostalih prostorih je klasični parket. V stanovanju je tudi vgradnja omara in klimatska naprava.

Okna so PVC troslojna (proizvajalec MIK Celje) z novimi roletami in redno vzdrževana. Sanacija (vodovodna inštalacija) kopalnice in stranišča ter kuhinjskega dela stanovanja v začetku leta 2020. Ogrevanje je urejeno na preko Energetike Maribor.

Stanovanje je primerno za zaposlene v zdravstveni branži zaradi neposredne bližine UKC Maribora ali družine, kjer se njihov otrok šola na Drugi gimnaziji Maribor.

Stanovanje je vseljivo po dogovoru. Večina opreme ostane v stanovanju, razen otroških sob.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 068 164 527 - Martin Kandrič
Email: martin.kandric@re-max.si

Vaše povpraševanje