TABOR - Prodaja, Stanovanje 3-sobno

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 91.6 m2

Vrsta: Stanovanje

Tip: 3-sobno

zgrajeno leta: 1936
adaptirano l. 2009

Nadstropje 1/4

Šifra: 490321056-87

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Tabor

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 139.500,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

91,6 m², 3-sobno, zgrajeno l. 1936, adaptirano l. 2009, 1/4 nad., trosobno stanovanje za investicijo - vrhunska lokacija, prodamo. Cena: 139.500,00 EUR


Dodaten opis

TROSOBNO STANOVANJE ZA INVESTICIJO – VRHUNSKA LOKACIJA

Na desnem bregu  Drave, tik ob medicinski fakulteti in starem mostu preko reke Drave prodamo trosobno stanovanje. Objekt je bil zgrajen v letu 1935. Leta 2009 izvedena nova fasada.

Tudi samo stanovanje je bilo delno prenovljeno: vodovodna napeljava, stene, obnovljena kopalnica, nova termopan okna PVC- opremljena z roletami in komarniki , balkonska vrata,  vhodna vrata.

Po naši oceni bi bilo stanovanje potrebno osvežiti v smislu beljenja/reparature sten, prav tako predlagamo brušenje in lakiranje parketa.

Talne obloge: klasični parket, keramika v kopalnici.

Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju objekta, dnevna soba ter kuhinja sta orientirani na jug, spalnica in otroška soba na sever.

Stanovanje obsega: predsobo, kuhinjo, dnevno sobo z jedilnico, spalnico, otroško sobo, kopalnico,  WC , ter lep velik in sončen balkon. Stanovanju pripada tudi klet. Tloris je razviden iz slik.

Stanovanje meri 91,6 m², od tega 14,5 m² klet, 77,1 m² bivalne površine. (vir GURS).

Ogrevanje je urejeno na lastno plinsko peč (zemeljski plin), lasten števec za elektriko in plin, voda skupni števec, delitev po številu prijavljenih oseb v stanovanju.

Oprema, ki se nahaja v stanovanju in je všteta v prodajno ceno : kuhinja z aparati.

Lokacija: 20 m do vhoda v medicinsko fakulteto, 200 m do Univerzitetnega kliničnega centra, 200 m do sprehajališča ob reki Dravi-Lent, 300 m do nakupovalnega središča Europark, 400 m do strogega centra mesta Maribor

Parkirnega prostora ni, potencialna možnost najema garaže v medicinski fakulteti ali okolici.

V neposredni bližini bloka se nahajajo  otroški vrtec, osnovna šola, zdravstveni dom, lekarna, trgovine ter lokali z hrano in pijačo. Avtobusna postaja je  v neposredni bližini.

Idealna lokacija za investicijo, prav tako pa za nekoga, ki želi bivati v bližini centra mesta brez uporabe avtomobila, saj se lahko na vse opravke odpravi peš.

Stanovanje je zasedeno z najemnikom (4 članska družina), najemna pogodba poteče oktobra 2023. Lastnik želi stanovanje prodati z veljavno najemno pogodbo.

Nepremičnina je idealna naložba za dolgoročnega investitorja, po preteku veljavne najemne pogodbe obstaja možnost oddaje študentom (npr. 4 osebam) , zaposlenim v UKC ali nekomu, ki si želi živeti ob reki Dravi v neposredni bližini samega centra mesta Maribor.

Vpisano v zemljiško knjigo, bremen prosto.

Res priporočamo ogled !


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/710-432 - Dino Jerman
Email: dino.jerman@re-max.si

Vaše povpraševanje