TIŠINA - Prodaja, Hiša Atrijska

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 220 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Atrijska

zgrajeno leta: 2018

Nadstropje K+P

Šifra:

Regija: Pomurska

Upravna enota: Murska Sobota

Naselje: Tišina

EI: EI v izdelavi


Cena: 193.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

220 m², atrijska, zgrajena l. 2018, 986 m² zemljišča, K+P, nova pritlična hiša za oddih ali umirjeno bivanje 4 km do zdravilišča radenci, prodamo. Cena: 193.000,00 EUR


Dodaten opis

Na urejeni lokaciji v občini Tišina – 4 km do zdravilišča Radenci,  prodamo urejeno prostorno hišo  z večjim pripadajočim zemljiščem. Parcela je pravokotne oblike – velikost 986 m², v celoti zazidljiva. Objekt je podkleten.

OBJEKT: zgrajen je bil v letu 2018,nikoli vseljen,  etažnost K+P, strešna kritina Gerard, fasada izolacijska 15 cm, debelina stene 40 cm, okna plastična termopan – Karba MG, ogrevanje je talno, vir toplote je  električna peč. Montažna gradnja. Skupna površina 220 m², uporabna površina 150 m² (vir GURS). Pridobljeno gradbeno ter uporabno dovoljenje.

RAZPOREDITEV PO ETAŽAH:
- PRITLIČJE – 150 m² :DVA LOČENA STANOVANJA (prostor 1, prostor 2), KI STA INTERNO POVEZLJIVA !!!

PROSTOR 1 - hodnik, vhod v kletne prostore, ločen wc za goste, kuhinja z izhodom na teraso, velika dnevna soba z izhodom na teraso, spalnica z izhodom na teraso, ločen prostor za garderobo, kopalnica z wc v sklopu spalnice.

PROSTOR 2 - ima ločen vhod, obenem pa je povezljiv z prostorom 1 preko dnevne sobe, možno ga je uporabljati samostojno ali kot enovito bivalno površino. Dnevna soba (lahko tudi spalnica) z vključeno kuhinjo, izhod na teraso. Lastna kopalnica z wc, garderobna soba, spalnica.

 - KLET – Kletna shramba, kurilnica – 50 m².

Objekt ima dva ločena vhoda, na zahodni  strani je letna terasa, iz katere je razgled na parcelo ter v ozadju gozd. Dostop na teraso je z vseh prostorov. Objekt se prodaja v zaključni fazi, tla- laminat, keramika. Parcela je v kompletu ograjena. Vpis v ZK, bremen prosto.

LOKACIJA: 12 km do AC priključka, 4 km do Radenc, 6 km do zdravilišča Bad Radkersburg – Avstrija, preko mejnega prehoda Gederovci.

 V račun prodajalec vzame tudi garsonjero ali enosobno stanovanje v večstanovanjski stavbi.

Priporočamo vsem, ki si želijo idilične in mirne lokacije z hitrim dostopom do potrebne zdraviliške, termalne in ostale infrastrukture!


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Glavni trg 3, 2000 Maribor
GSM: 040/710-432 - Dino Jerman
Email: dino.jerman@re-max.si

Vaše povpraševanje