VURBERK - Prodaja, Hiša Samostojna

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 331 m2

Vrsta: Hiša

Tip: Samostojna

zgrajeno leta: 2003

Nadstropje K+P+1

Šifra: 490321003-229

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: Vurberk

EI: Ni podatka


Cena: 345.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju Oglej podobne nepremičnine

331 m², samostojna, zgrajena l. 2003, 2.150 m² zemljišča, K+P+1, Novejša lepa družinska hiša, prodamo. Cena: 345.000,00 EUR


Dodaten opis

Prodamo dobro vzdrževano stanovanjsko hišo, ki je bila dokončana leta 2007. Skupna površina hiše je 331 m², od tega je uporabne površine 223 m², velikost kleti je 53 m², balkon meri 19 m².

Hiša je zasnovana kot velika družinska hiša, ki nudi veliko udobja 4 - 5 članski družini. Hiša je obdana z urejeno okolico, na kateri je zasajeno okrasno drevesje, grmičevje, cvetje ter sadje. Občutek lastnikov za skrbnost in domačnost skozi leta bivanja v njej, je hiši vdihnila domačnost in urejenost, zato je vselitev možna brez dodatnih vlaganj.

Hišo je v treh nivojih, in sicer klet, pritličje in zgornje nadstropje. V kleti je garaža za avtomobil, z električnimi vrati, večnamenska soba, primerna za druženje ali poslovno dejavnost, kopalnica s straniščem, pralnica in kurilnica ter shramba.

Pritličje je namenjeno bivanju, zato v tem delu najdemo prostorno kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, ki se raztezajo čez polovico etaže in nam resnično nudijo prostor za druženje. Kuhinja je estetsko opremljena, prostorna in ima na sredini tudi otok. Jedilna miza je primerna za 12 ljudi, zato bodo ob njej brez problema potekala vsa družinska in prijateljska srečanja. V dnevni sobi je vgradni kamin, ki vam ob mrzlih večerih pričara prijetno vzdušje, hrati pa tudi poskrbi, da so stroški ogrevanja med kurilno sezono manjši.

Iz dnevne sobe je tudi izhod na teraso . V tej etaži je tudi zelo lepa kopalnica, s tuš kabino in straniščem ter spalnica, ki je lahko namenjena tudi kot soba za goste ali delovni kabinet.

Hiša ima prelepo notranjo stopnišče, ki je zelo široko in domiselno vpleteno v celotno zgradbo.

V zgornjem nadstropju je intimni del, kjer imamo glavno spalnico z veliko kopalnico, v kateri sta tudi jacuzzi, savna.

Na drugem koncu zgornjega nadstropja sta dve čudoviti otroški sobi z galerijo in imata vsaka svoj balkon, garderobno sobo ter skupno kopalnico.

Hiša je zelo svetla, saj ima veliko oken. Okna so lesena, macesnova. Po tleh je položen kvaliteten parket in pa keramika.

Fasada je demit.

Vso pohištvo v hiši je delano po meri iz kvalitetnih materialov.

Ogrevanje je na olje ali drva. Po celotni hiši je narejen centralni sesalni sistem.

Zemljišče okrog hiše je skrbno negovano. Na njem so zasajena razna sadna in krasna drevesa, ki vam v jeseni nudijo obilo sadov, poleti pa senco in zavetje raznim pticam. Hiša stoji v zaselku drugih hiš, vendar ima svojo zasebnost, saj je zemljišče okrog hiše zelo veliko. Na njem si lahko postavite tudi bazen. Za hišo se razprostira ogromen vinograd, v pogled pa ujamete tudi grad Vurberk.

Dovozna pot k hiši je asfaltirana in lepo urejena. Pred hišo je tudi nadstrešek za dva avtomobila in parkirni prostori. Vhod v hišo je lahko iz kletne etaže ali iz pritličja.

Hiša je primerna za družine, ki si želijo bivanja v prelepi naravi. Oddaljenost od Maribora je 20 minut ali Ptuja 15 minut.


Kontakt

Prodajalec: Nepremičnine Maribor d.o.o.
Naslov: Cafova ulica 2, 2000 Maribor
GSM: 041/817-737 - Vasja Crnjakovič
Email: vasja.crnjakovic@re-max.si

Vaše povpraševanje